Rabobank Zuidwest-Brabant ondersteunt clubs bij het realiseren van hun plannen

WOENSDRECHT – Rabobank Zuidwest-Brabant gaat clubs ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Verenigingen en stichtingen die plannen hebben voor een sterkere toekomst kunnen deze indienen bij Rabobank Zuidwest-Brabant. Na beoordeling en selectie door een jury krijgen geselecteerde clubs intensieve begeleiding door professionals om te zorgen dat gestelde doelen worden gerealiseerd. Indienen van de plannen kan via communicatie.zwb@rabobank.nl en dient uiterlijk 1 maart te gebeuren.

“Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van clubs en ziet hen als het cement van onze samenleving”, zeggen directieleden Ed Vreman en Richard van Diest van Rabobank Zuidwest-Brabant.

Professionele ondersteuning

Tijdens de online ‘inspiratieavond’ die op woensdag 27 januari werd gehouden, gaf Rabobank uitleg over de ondersteuning die de coöperatieve bank aan verenigingen en stichtingen in haar werkgebied wil geven.

Als onderdeel van het sponsorbeleid van de bank gaat ze samen met hun partners ‘NOC*NSF’, ‘Kunstbende’ en ‘LKCA’ aan de slag om clubs, die bankieren bij Rabobank Zuidwest-Brabant sterker te maken. Via ‘Verenigingsondersteuning’ krijgen deze een intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van betreffende clubs waar te maken. Daarnaast worden ook masterclasses en webinars ingezet voor veel voorkomende vraagstukken.