Rabobank Zuidwest-Brabant houdt PinPin-kleurwedstrijd

HOOGERHEIDE – Om kinderen uit de groep 3 tot en met 5 wat afleiding te geven tijdens het thuisonderwijs heeft Rabobank Zuidwest-Brabant een leuke kleurwedstrijd opgezet met een kleurplaat van PinPin. Dit is de bekende pinguïn van de PinPin app, een gratis game voor kinderen, waarmee ze spelenderwijs leren omgaan met geld en is tevens een zakgeldhulp voor ouders en begeleiders.

De kleurplaat is onderdeel van een kleurwedstrijd waarbij bij kinderen een cadeaubon van 15 euro kunnen winnen. Die bon is inwisselbaar bij lokale speelgoedwinkels, waardoor Rabobank in deze moeilijke tijd meteen ook de plaatselijke winkelier ondersteunt.

Deze kleurplaat download je via www.rabobank.nl/lokale-bank/zuidwest-brabant/kleurwedstrijd-groep-3-4-en-5 om vervolgens te printen en in te kleuren. Op de kleurplaat vul je je naam, leeftijd, school, groep en e-mailadres in. Vervolgens stuur je een foto van de kleurplaat naar communicatie.zwb@rabobank.nl.

Spelregels

De kleurwedstrijd is alleen voor kinderen uit groep 3, 4 of 5 van het basisonderwijs in de gemeente Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht of het dorp Zegge. De actie loopt zolang de kinderen nog niet volledig naar school gaan (tot 8 juni) en in iedere gemeente wordt per groep een winnaar bekend gemaakt.

PinPin

De PinPin app download je gratis via de App store en Google Play. Deze app is niet alleen een leuke game voor kinderen van 6 tot 12 jaar die hen spelenderwijs om leert gaan met geld. Het is ook een handige zakgeldhulp voor hun ouders of begeleiders. Met tips over het geven van zakgeld, gemaakte afspraken en tips die helpen bij de financiële opvoeding. De app is ook te koppelen aan een Rabo Jongerenrekening en geeft dan informatie over deze rekening. Daarnaast stel je samen spaardoelen. In de app kan overigens geen echt geld worden uitgegeven.