Ook in 2017 ondersteuning bij zorgvraag

HOOGERHEIDE – Wethouder Lars van der Beek en Marlies Hoosemans, bestuurder van MEE West-Brabant, tekenden vandaag in het gemeentehuis het contract voor de formele cliëntondersteuning. Deze organisatie staat burgers binnen de gemeente bij met ondersteuning in het sociaal domein. Het contract geldt voor geheel 2017. 

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Schakel dan een cliëntondersteuner in. Een cliëntondersteuner helpt u zonder kosten om uw hulpvraag aan te pakken. Zo kan een cliëntondersteuner u helpen met een gesprek over uw situatie met een instantie (zoals de gemeente). Of bij een (voor)onderzoek, een aanvraag voor een voorziening of zorgbemiddeling.

Kosteloos

"Ook in 2017 kunnen de inwoners van de gemeente Woensdrecht weer kosteloos informatie, advies en algemene ondersteuning krijgen bij een zorgvraag", zo benadrukte de wethouder bij de ondertekening. "Dat kan bij MEE of via één van de drie vrijwilligers in de gemeente Woensdrecht: ook Henk van de Brug, Elcilia Kleinsmidt en Marjon Diepenbroek staan klaar om u verder te helpen."

De cliëntondersteuners zijn als volgt bereikbaar

  • MEE West-Brabant, Louis Porquinlaan 1, 4611 AM Bergen op Zoom, 0164 -24 88 88
  • Vrijwillig cliëntondersteuner Henk van de Brug, 06 – 46505116
  • Vrijwillig cliëntondersteuner Elcilia Kleinsmidt, 0164 – 71 21 97. Bereikbaar op maandag- en dinsdagochtend. Op andere momenten of bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken.
  • Vrijwillig cliëntondersteuner Marjon Diepenbroek, 06 – 30 73 57 43. Bereikbaar maandag en dinsdag of via voicemail.