Loketten gemeentehuis vrijdag gesloten door technische storing

Illustratie: Pixabay / Mohamed Hassan

HOOGERHEIDE – Wie vrijdag naar het gemeentehuis gaat voor een aanvraag of andere dienst, komt voor een gesloten deur. “Vanwege een technische storing zijn wij helaas genoodzaakt op vrijdag 6 maart de loketten van burgerzaken gesloten te houden”, meldt de gemeente via social media. “Dat wil zeggen, dat we die ochtend geen aanvragen voor een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of uittreksels van burgerzaken kunnen behandelen.”

Het ophalen aan de receptie van een eerder aangevraagd reisdocument of rijbewijs is vrijdag eveneens niet mogelijk. “Ook het aan de balie verwerken van onder andere aangiften van geboorte of overlijden en verhuisberichten lukt ons vrijdag helaas niet.” De afdeling Burgerzaken verwacht dat de storing maandag opgelost zal zijn.

Digitaal

Het digitale online loket van de gemeente blijft wel toegankelijk. “Graag maken wij u erop attent dat u bepaalde burgerzakenproducten en diensten wél digitaal via onze website www.woensdrecht.nl kunt regelen. Bijvoorbeeld de aanvraag van een uittreksel of een afschrift burgerlijke stand, aangifte van overlijden of een melding van een huwelijk is online te regelen.”