Leden van Rabobank kunnen hun favoriete clubs ook in 2018 steunen via de Clubkas Campagne

HOOGERHEIDE – Ook in 2018 organiseert Rabobank Zuidwest-Brabant de inmiddels bekende Clubkas Campagne. Van 4 april tot en met 16 april kunnen leden van de bank de verenigingen of stichtingen in de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen die lid zijn van de bank financieel ondersteunen door hun stem uit te brengen. Onder de deelnemende verenigingen en stichtingen wordt een bedrag van 150.000,- euro verdeeld. Iedere stem is dus geld waard.

Financiële ondersteuning

De afgelopen jaren betekende de Clubkas Campagne voor de betreffende clubs en stichtingen een leuke financiële duw in de rug. Voor hen is het zaak om ook in 2018 campagne te voeren om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk stemmen vergaren. Zij kunnen zelfs digitaal promotiemateriaal downloaden om hun campagne te ondersteunen. Dit kan via de website: www.mijnbankenik.nl/zwb/promotiemateriaal

Vijf stemmen

Ieder lid van de bank – in totaal zijn er dat bijna 29.000 –  heeft vijf stemmen die kunnen worden verdeeld onder de deelnemende organisaties. Per vereniging of stichting kan een lid maximaal 2 stemmen uitbrengen. Donderdagavond 19 april 2018 maakt Rabobank Zuidwest-Brabant de uitslag van de stemming bekend. De bank organiseert meerdere informele bijeenkomsten en nodigt de verenigingen en stichtingen uit die zich voor de clubkas campagne hebben ingeschreven.

Stem uitbrengen

Bent u lid van Rabobank Zuidwest-Brabant? Dan heeft u – als het goed is – uw stemkaart met unieke code reeds per post ontvangen. U kunt vervolgens via de volgende link uw stemmen uitbrengen: https://www.mijnbankenik.nl/zwb/clubkascampagne.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne is te vinden op https://rabobank.nl/zwb.