Huishoudelijk apparaat kapot? Bezoek het Reparatiecafé op 9 januari

Tekst: Han Verbeem, Illustratie: Pixabay / Clcker

OSSENDRECHT – Heeft tijdens de feestdagen één van uw huishoudelijke apparaten het begeven? Of is er speelgoed of gereedschap kapot gegaan? Gooi het niet gelijk weg maar ga er eerst even mee langs het Reparatiecafé, op woensdagmiddag 9 januari in MFC De Drieschaar in Ossendrecht. Mogelijk gaat het maar om een klein mankement en wie weet kunnen de reparateurs het nog in orde brengen. Want: weggooien kan altijd nog! En let op: de openingstijden in 2019 zijn tussen 14.00 en 16.00 uur.

Het Reparatiecafé Ossendrecht is elke tweede woensdagmiddag van de maand geopend in MFC De Drieschaar. Men kan er terecht voor  kleine reparaties aan huishoudelijke goederen. "Ook in 2019 kan iedereen er weer terecht met een kapotte schemerlamp, stofzuiger, heggenschaar, boor, mixer of cd-speler", aldus de medewerkers. "De handige klussers helpen u graag en geven u bovendien ook advies voor onderhoud!"  

Op welke dagen?

In 2019 is het Reparatiecafé Ossendrecht geopend op de volgende woensdagmiddagen: 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december.

Informatie

  • MFC De Drieschaar, De Ploeg 11, 4641 TH Ossendrecht
  • Elke 2e woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur.
  • Kosten? Er staat een fooienpot. 
  • Informatie: Ad van de Korput 06 53640877 

Kom gerust langs

Kom dus gerust langs met een kapot of beschadigd huidhoudelijk apparaat. "Weggooien kan altijd nog", zeggen de medewerkers van Reparatiecafé Ossendrecht: Ad van de Korput, Ludy Dries, Hans Fontein, Frits Meijer, Wim van Herk, Jan van Loon, Wendy de Koning en Loes van Arkel.