Grote belangstelling Avondvierdaagse ondanks de regen

Donderdagavond was de slotavond van de Avondvierdaagse, waarbij de deelnemers werden gehuldigd door burgemeester Adriaansen. (Foto's: gemeente Woensdrecht)

OSSENDRECHT – De afgelopen week was voor de wandelliefhebbers de Ossendrechtse Avondvierdaagse. Donderdagavond zijn de deelnemers feestelijk ontvangen bij de eindstreep, met natuurlijk een bloemenhulde en met een muzikale ontvangst. Dit jaar hebben 340 mensen zich aangemeld voor het meerdaagse wandelfestijn. Een opvallend hoog aantal; het meerjarig gemiddelde ligt nét onder de 300.

Feitelijk was het dit jaar een driedaagse; dinsdagavond viel uit door het weeralarm met de afgekondigde waarschuwingen voor extreme neerslag en storm. Maar voor de overige dagen was het, ondanks de regen en het wat mindere weer, toch een gezellig evenement.

Mariahove

De Avondvierdaagse Ossendrecht organiseert elk jaar een avondwandelvierdaagse, waar jong en oud aan kunnen deelnemen. Zo ook een 18-tal bewoners van Mariahove, die per rolstoel mee zijn gegaan en werden voortgeduwd. Burgemeester Adriaansen bezocht hen later bij het verzorgingshuis om ze te feliciteren met deze bijzondere prestatie.