Gratis compost bij inleveren groenafval Saver

OSSENDRECHT – Deze week start de jaarlijkse compostactie op de milieustraten van Saver: wie zelf (grof) groenafval komt brengen, krijgt als gratis een zak compost van 40 liter mee! De actie geldt zowel bij de milieustraat Ossendrecht als bij de inzamelplekken in Roosendaal en Bergen op Zoom. De actie is een vervolg op de succesvolle eerdere campagnes van voorgaande jaren.

Met deze actie willen Saver en de gemeente de burgers een beloning geven voor de inspanningen om gft- en groenafval gescheiden aan te leveren. Wie wil profiteren van de gratis compost moet niet te lang wachten: het is zolang de voorraad strekt en op=op.

Goed voor milieu én portemonnee!

Compost is een echt kringloopproduct en legt CO2 vast in de bodem. Door het gebruik van compost helpen inwoners dus mee in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Composteren is daarnaast een voordelige manier voor het verwerken van gft- en groenafval.

Goed voor de tuin: natuurlijke balans

Compost is perfect voor gebruik in de tuin. Deze natuurlijke bodemverbeteraar voedt de bodem en stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Ook verbetert compost de structuur van de bodem en zorgt het voor een goede waterhuishouding. Zo ontstaat een natuurlijke balans in de bodem. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Milieustraat Woensdrecht, Noordstraat 10, 4641 SE  OSSENDRECHT