D66-campagneteam op tournee in Woensdrecht

HOOGERHEIDE – Met nog iets meer dan een week te gaan tot de verkiezingen, draaien de campagneteams van de landelijke partijen nu overuren. Zo was het campagneteam van D66 gisterenochtend op bezoek in de gemeente Woensdrecht. Burgemeester Adriaansen en (zorg)wethouder Lars van der Beek hebben het gezelschap ontvangen op het gemeentehuis.

Tijdens een mini-symposium in de raadzaal, gingen wethouder Van der Beek en Erik de Laet van zorgcoöperatie Putte in op het thema zorg. Zij bediscussieerden de wijze waarop initiatieven gericht op zorg in onze gemeente vorm krijgen, aldus de gemeente. Natuurlijk werd er ook gesproken over de hete hangijzers in de landelijke politiek, zoals de eigen bijdrage en de hoogte van de zorgpremies.

Verkiezingen 15 maart

Het bezoek was onderdeel van de campagneactiviteiten die momenteel door de diverse landelijke partijen worden georganiseerd. Woensdag 15 maart zijn de landelijke verkiezingen. Ook komende dagen staan er weer bijeenkomsten op de agenda; vooral tijdens het komende weekeinde zullen in de dorpskernen veel kraampjes en 'canvassende' verkiezingsteams te zien zijn. (Foto's: gemeente Woensdrecht)