Gemeente zoekt kandidaten voor Promotieprijs 2018

De kunstzinnige sculptuur, behorend bij de Promotieprijs gemeente Woensdrecht. (Tekst: Han Verbeem, foto: gemeente Woensdrecht)

HOOGERHEIDE – Het is weer mogelijk om kandidaten voor de dragen voor de jaarlijkse Promotieprijs. Het gaat om personen of organisaties die zich nadrukkelijk inzetten om de gemeente Woensdrecht op de kaart te zetten. Inwoners van de gemeente Woensdrecht kunnen nog tot en met 7 december kandidaten voor deze prijs aanmelden. Daarna zal een jury de uiteindelijke finalisten bekend maken en tijdens de Nieuwjaarsreceptie in januari 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reeds jaren kent Woensdrecht de 'Promotieprijs gemeente Woensdrecht', aldus de gemeentewoordvoerder. "Deze Promotieprijs moet gezien worden als een soort van waardering, aanmoediging en of stimulering voor een persoon, instelling, vereniging of bedrijf uit onze gemeente die door een bijzondere prestatie of actie, de gemeente Woensdrecht in positieve zin in beeld heeft gebracht of populair gezegd de gemeente op de kaart heeft gezet." 

Diverse bekendheden hebben deze prijs al in de wacht gesleept. Zo ging de Promotieprijs 2017 naar Zorgcoöperatie Putte. In de jaren daarvoor vielen onder anderen wielrenster Thalita de Jong en de vliegbasis Woensdrecht in de prijzen.

  • Kent u een persoon, vereniging, instelling of bedrijf die mogelijk voor de Woensdrecht Promotieprijs 2018 in aanmerking komt meldt het bij de gemeente. Informatie over het aanmelden voor de promotieprijs en een inschrijfformulier is te downloaden via www.woensdrecht.nl/promotieprijs.