Een onvergetelijke middag bij Circus Renz International

HOOGERHEIDE – Voor Sem, Norah en Meira was het feest! Zij zijn met de Stichting Kip & Apie naar het circus gegaan, dat deze week aan de Scheldeweg in Hoogerheide staat. De vrijkaartjes zijn ter beschikking gesteld door Circus Renz International, in samenwerking met KijkopWoensdrecht.nl. In totaal gaan 40 kaartjes naar kinderen die het door omstandigheden lastig hebben thuis. Voor hen is het bezoek aan het circus een kans om even de dagelijkse realiteit te kunnen vergeten.

Nog tot en met aanstaande zondag 10 september zijn er voorstellingen van Circus Renz International. De komende dagen zullen nog meer groepen kinderen met Stichting Kip & Apie het circus bezoeken. De stichting organiseert feestjes voor kinderen die het thuis niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door armoede of problemen in het gezin; situaties waar niemand voor kiest maar die iedereen kunnen overkomen. Kinderen hebben het dan extra zwaar. De organisatie van Circus Renz International is zo vrijgevig om speciaal voor deze groep een aantal vrijkaarten ter beschikking te stellen aan KijkopWoensdrecht.nl. Een gul gebaar dat niet in geld is uit te drukken: blije kindergezichtjes die vol verwondering en verbazing kijken naar de betoverende wereld van de circusartiesten. Acrobaten, clowns, en shows met paarden, kamelen en andere circusdieren (die het overigens héél goed hebben!)… al met al een onvergetelijke middag!

  • Wie zelf óók een kijkje wil nemen bij Circus Renz International kan nog tot 10 oktober terecht. De komende voorstellingen zijn op donderdag 7 september (14.00 uur), vrijdag 8 september (Familiedag, 17.00 uur), zaterdag 9 september (15.00 uur) en zondag 10 september (14.00 uur). Voor meer informatie en entreeprijzen, kijk op: www.circusrenzinternational.nl