Benefietweekend Roparun op 25 en 26 maart

HOOGERHEIDE – In Hoogerheide is op 25 en 26 maart een benefietweekend ten bate van de Roparun. Op zaterdag 25 maart gaat het weekend van start met een gezellige sfeer vol live muziek met optredens van diverse artiesten zoals Johnny van Veldhoven, Hans Leeman, Ron van Hoof, PT Express en vele anderen! En op zondag wordt het gezellig met o.a. André Pronk, Rox van Driel en Johan Heeren. Verder is er een loterij waarbij een mooie fiets te winnen is! De winnaar wordt zondagavond bekend gemaakt in de Herberg 't Vervolg aan het Oude Raedthuysplein 14 in Hoogerheide.

Op beide dagen wordt er gefietst op spinningfietsen, waarbij een donatie gegeven kan worden voor het goede doel. Ook is het mogelijk om tegen het team te darten, uiteraard ook tegen donatie! Dus voor ieder wat wils dus doe een dansje, waag een potje darten of moedig het team aan tijdens spinningfietsen.

De entree bedraagt 7,50 euro p.p., inclusief één consumptie. Tijden: zaterdag 13.00 – 01.00 uur; zondag 13.00 – 20.00 uur. De bekendmaking van de opbrengst is zondagavond om 20.00 uur.

Locatie: Herberg 't Vervolg, Oude Raedthuysplein 14, 4631VX Hoogerheide