ATB-toertocht van Wielertoerclub Woensdrecht

Hoogerheide –  Zondag 16 december organiseert Wielertoerclub Woensdrecht (WTC) voor de 27e maal een ATB-toertocht in de bossen van de gemeente Woensdrecht. Een leuk fietsevenement in dé wielergemeente. Voorziitere Louis Hazen “Wij hopen dat we net als voorgaande jaren weer veel fietsers uit België en Nederland welkom mogen heten in het mooie Hoogerheide in West-Brabant”.

Inmiddels al weer voor de 27e keer organiseert WTC Woensdrecht op zondag 16 december een ATB toertocht in de bosrijke omgeving van de Gemeente Woensdrecht. Met de nodige hoogteverschillen van de Brabantse Wal en mooie singletracks afgewisseld met brede bospaden kan iedere recreatieve en fanatieke fietser zijn/haar hart ophalen. De keuze is uit 4 verschillende afstanden van 25, 35, 48 en 60 kilometer. Bij de finish is tot 13:00 uur de mogelijkheid om je fiets af te laten spuiten en er zijn kleedkamers beschikbaar waar ook een warme douche genomen kan worden.

Inschrijven

Inschrijven is van 08.00 tot 10.30 uur mogelijk in de kantine van voetbalclub METO aan de Huijbergseweg 76 in Hoogerheide. De inschrijfkosten bedragen € 4,00  inclusief een gratis lot voor een loterij met waardevolle prijzen.