AKT wil geledingen versterken en zoekt criticasters met visie

(Redactie: Han Verbeem)

HOOGERHEIDE – Alle Kernen Troef (AKT) zoekt mensen die binnen de gemeente wonen en zich willen inzetten voor deze lokale partij. Dat meldt AKT-voorman en fractievoorzitter Ludo Bolders.

Volgens Ludo Bolders is er sprake van een ‘boemerang-effect’: burgers hebben een kritische visie op wat er in hun omgeving gebeurt, en vanuit die visie zetten zij zich weer in voor de politiek. Dat geldt zeker voor de AKT’ers die zich nu al inzetten voor de Woensdrechtse raadspolitiek: John, Maria, Fons, Sammy, Maarten, Nol, Elly, Rinus en Leonie.”Zij doen in feite niets anders dan het omzetten van kritiek naar positieve oplossingen. Want vanuit hun kritiek kwam er visie en goede toekomstplannen voor de gemeente Woensdrecht en haar inwoners.”

Jong en oud, man en vrouw

De partij zoekt nu méér van deze mensen. Daarom doet Ludo Bolders een oproep: “Bent u ook zo’n criticaster, hebt u ook goede plannen en een goede visie op de toekomst voor de inwoners van de gemeente Woensdrecht, schroom dan niet om u aan te melden bij AKT.” Iedereen is van harte welkom, aldus de partijvoorman. “Jong of oud, man of vrouw.”