Als ondernemersvereniging in de groene ruimte komen wij op voor de belangen van onze leden.

ZLTO – Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie

Als ondernemersvereniging in de groene ruimte komen wij op voor de belangen van onze leden. Onze leden zijn actief in de plantaardige sectoren, dierlijke sectoren en/of multi-functionele landbouw.

Over ZLTO

Wij zijn een vereniging van ruim 13.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland. We opereren al meer dan 120 jaar in netwerken, werken samen met andere economische sectoren, geven een slinger aan innovatieve projecten, investeren in bedrijven (participaties) en staan schouder aan schouder met onze leden. We organiseren altijd de beste koop, als het gaat om een bedrijfsplan, bouwen en vergunningen, energie, water, bodem en vakkennis.

Waarom lid worden?

Als ZLTO-lid profiteer je altijd van onze basisdienstverlening: informatie en belangenbehartiging, dicht bij huis in de afdeling en ook thuis in jouw sector.

LTO ledenvoordeel

Speciaal voor alle leden van ZLTO is er de voordelenwinkel. Via LTO Ledenvoordeel krijg je voordeel op uiteenlopende producten en diensten die passen bij het agrarisch bedrijf. Het voordeel vertaalt zich in een scherpe prijs, betere voorwaarden en goede service.