Podium Kloosterhof in Hoogerheide biedt theater, muziek, cabaret, dans en andere voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten.

Podium Kloosterhof

Start kaartverkoop eerste helft theaterseizoen 2020/2021

Op het moment gelden er beperkende maatregelen voor theaters. Het is nog niet duidelijk of er vanaf januari 2021 nog steeds restricties gelden. Daarom maken wij voorlopig alleen de voorstellingen van september tot en met december 2020 bekend. Het nieuwe programma vindt u op onze website. Wij zullen geen programmaboekje uitgeven. De maatregelen rondom het coronavirus maken het noodzakelijk dat wij de gegevens van onze bezoekers registeren. Daarom is het aan te raden om kaarten via onze website te bestellen. Entreekaarten zijn niet meer te koop in de foyer van MFC Kloosterhof. Lukt het u niet om online kaarten te bestellen, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0164-620221. In onze theaterzaal hanteren wij de anderhalve-meter-regel. Tussen de bezette stoelen worden steeds drie stoelen vrijgehouden. Tussen de bezette rijen wordt steeds één rij vrijgehouden. 80 personen zullen zo een voorstelling kunnen bijwonen. De eerste helft van ons theaterseizoen bestaat uit twee verplaatste voorstellingen en vier nieuwe voorstellingen. Veel artiesten geven aan dat ze twee voorstellingen op een avond willen spelen om aan een redelijk bezoekersaantal te komen. Een voorstelling zal gemiddeld 75 minuten duren. Vandaar dat u bij vier voorstellingen uit twee tijdstippen kunt kiezen: aanvang om 19.30 uur of om 21.30 uur. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en hopen u net als vroeger een gezellige en veilige avond uit te bieden.

Een gezellig avondje uit begint bij Podium Kloosterhof!

Podum Kloosterhof in Hoogerheide biedt theater, muziek, dans, cabaret  en andere voorstellingen van zowel bekende als minder bekende artiesten. De organisatie en praktische begeleiding van de activiteiten gebeurt door de Stichting Podium Kloosterhof. De stichting bestaat sinds 2005 en probeert door middel van het programmeren van voorstellingen het culturele aanbod in de gemeente Woensdrecht te vergroten. Uitgaan in de gemeente Woensdrecht is voordelig dankzij onze publieksvriendelijke prijzen en de mogelijkheid om gratis bij het theater te parkeren. Ook is er een aantal erg leuke restaurants in de nabijheid van het Podium waar u vooraf heerlijk kunt eten. Onze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers en is afhankelijk van onze sponsoren, adverteerders en uiteraard al onze bezoekers. Dankzij hun bijdrage lukt het ons om ieder jaar met beperkte middelen een mooi programma neer te zetten. Wilt u ook een bijdrage leveren, of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u altijd terecht bij het secretariaat.

Contact & openingstijden

Huijbergseweg 3b 4631GC Hoogerheide

info@podiumkloosterhof.nl

0164-620221

www.podiumkloosterhof.nl