Circus Renz International in Hoogerheide van 1 t/m 10 september

Foto's: Circus Renz International

HOOGERHEIDE – Van 1 t/m 10 september is Circus Renz International in Hoogerheide. De tenten staan dan opgesteld op het terrein aan de Scheldeweg. "Een verrassend, warm en veelzijdig spektakel", zo meldt circuswoordvoerdster Ragina van Heybeek. "Met onder andere vertederende mini pony’s, kamelen, papegaaien, honden en watussi-koeien." Ook zijn er letterlijk 'paradepaardjes' met paardenshows onder dressuur van Franz Renz. Het circus komt uit Duitsland en wordt gepresenteerd door de veelzijdige en beroemde familie Renz uit Berlijn. Om verwarring te voorkomen: er is behalve de naam géén band met het twee jaar geleden beëindigde Circus Herman Renz.

"Artiesten uit binnen en buitenland presenteren zich in een klassiek circusspektakel", aldus woordvoerdster Van Heybeek. "In de nok van het circus aan de swingende trapeze een adembenemend optreden van Miss Skarlett. Verder kunt u genieten van acrobaten, jongleurs en zorgen doldwaze clowns voor een lach op ieders gezicht."

Voorstellingen

De première is op vrijdag 1 september om 17.00 uur. De voorstelling op zaterdag 2 september is om 15.00 uur en zondag 3 september om 14.00 uur 's middags. Op maandag 4, dinsdag 4 en woensdag 6 september zijn er géén voorstellingen. Donderdagmiddag  7 september is de aanvangstijd om 15.00 uur. Vrijdag 8 september is het Familiedag om 17.00 uur; zaterdag 9 en zondag 10 september zijn de middagvoorstellingen wederom om respectievelijk 15.00 en 14.00 uur.